donderdag 14 november 2013

Adventsproject: Papoea




Vandaag kregen we bezoek van meester Raoul en meester Luc.  De beste vriend van meester Raoul woont in Papoea.  Zijn naam is Guy.  Guy is de broer van meester Luc.  Guy is heel lang geleden naar Papoea verhuisd om de mensen te gaan helpen.  Hij heeft er schooltjes opgericht.  Nu leert hij de mensen stenen bakken en huizen bouwen.  Hij geeft ook Engelse les omdat ze elkaar anders niet begrijpen.  Papoea is een heel groot land.  Het is er altijd héél warm.  Je moet een hele dag en nacht in het vliegtuig zitten om er te geraken.  In Papoea zijn geen snelwegen zoals hier.  Er is ook geen elektriciteit.  Met de opbrengst van onze kerstmarkt en een grote swimmathon proberen we dit jaar zoveel mogelijk centjes in te zamelen voor het project van Guy. 
Willen jullie ons helpen?...Kom dan op vrijdag 13 december naar de kerstmarkt in de Jonatanschool of word sponsor van een leerling die gaat zwemmen voor het goede doel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.